La Vita È Bella ( L'originale )
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

ZODIA VARSATORULUI

In jos

ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Vasile Septimiu Opris la data de Joi Mai 21, 2015 3:46 pm


Varsatorul in 2015

Saturn paraseste casa carierei Varsatorului, semnaland incheierea unei lungi etape (de peste doi ani) incarcate de responsabilitati, limitative si adesea frustrante, dar care, pentru Varsatorii hotarati sa faca treaba, trebuie sa fi adus o consolidare a pozitiei si obtinerea unor rezultate cu efect pe termen lung.
Scapata de influentele saturniene, cariera Varsatorului se relaxeaza. Vor mai fi unele lucruri de pus la punct in vara (iunie-august 2015), cand Saturn revine in zona, dar ce-a fost greu a trecut.
Pentru urmatorii trei ani, Saturn isi indreapta interesul catre colectivitate, prietenie, actiuni de grup, interese organizationale, activism social si poate chiar politic. In aceasta zona, Saturn iti "serveste" in 2015 o piatra de incercare, o povara de dus, o lectie de invatat, dar te poate rasplati cu realizari durabile.
Vestile frumoase pentru Varsatori vin in 2015 dinspre Jupiter, care in prima parte a anului favorizeaza dragostea si mariajul, iar in extenso, relatiile, inclusiv de colaborare sau de afaceri. Este o perioada buna pentru viata intima a Varsatorilor, dar si pentru largirea cercului de cunostinte, pentru legarea de noi amicitii sau incheierea de noi contracte.
In partea a doua a anului 2015 Jupiter este prielnic chestiunilor banesti: aduce Varsatorilor avantaje prin terti, contacte bune cu mediile financiare, cadouri etc. Fereste-te insa de escroci si de situatii confuze, ilegale sau imorale!
2015 mai este excelent pentru informare, invatare, creativitate intelectuala, comunicare.
iubirea in 2015:

2015 este pentru Varsatori un an favorabil dragostei si casniciei. Jupiter, Marele Benefic, se afla pana pe 11 august 2015 in casa cuplului Varsatorului. Disponibilitatea relationala creste, nevoile afective sunt mai mari, ai mai mult de oferit persoanei de alaturi.
Apar ocazii propice nasterii unei noi iubiri, oferte si tentatii sentimentale, propuneri de logodna sau de casatorie, cuceriri, impacari sau alte satisfactii amoroase.
Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta trece printr-o perioada de buna intelegere, sprijin reciproc, implinire si dezvoltare. Partenerul/partenera are parte de realizari, iar reusita sa contribuie indirect la fericirea ta. Perioada aprilie-iunie 2015 este plina de senzualitate si pasiune.
Pe de alta parte, daca esti intr-o relatie restrictiva sau constrangatoare, care te apasa, in 2015 se poate sa rupi lanturile si sa te eliberezi. In acest caz, este putin probabil ca perioada de singuratate sa dureze. Se va gasi iute cineva care sa umple golul.
Un alt eveniment astral important pentru Varsatori este ciclul retrogradarii lui Venus, care face ca planeta iubirii sa petreaca in casa relatiilor Varsatorului aproape 4 luni (iunie-septembrie 2015, cu o mica intrerupere in iulie), in loc de o luna, cum face in fiecare an.
Tranzitul lui Venus in casa relatiilor Varsatorului pune o data in plus accentul pe viata sentimentala sau conjugala. Sensibilizeaza terenul, amplifica necesitatile si trairile afective. Poate fi un tranzit foarte tandru si romantic, aducator de impacari, reintalniri sau noi iubiri, dar sunt si cazuri in care poate sa puna sub lupa problemele cuplului, deficientele, fisurile.
Atentie mai ales in august-septembrie 2015, cand in casa relatiilor Varsatorului, alaturi de Venus, apare si Marte, iar situatia devine clocotitoare - fie foarte pasionala, fie conflictuala.
horoscopul profesiei si al banilor

In 2015 ai mult de castigat din colaborari, munca de echipa sau initiativa colectiva.
Prima parte a anului 2015 avantajeaza in mod particular relatiile Varsatorilor, de la cele personale pana la cele de retea sau de organizatie. Pluseaza, asadar, pe noi parteneriate, dar si pe integrarea in grupuri mai largi, dar bine structurate, mai ales daca au vechime, traditie sau o apartenenta oficiala.
Ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa carierei Varsatorului, asa ca drumul este liber si te poti exprima socio-profesional cu mai multa lejeritate, ai mai mult liber-arbitru in decizii. Poti pune la cale noi afaceri, noi parteneriate aducatoare de satisfactii si bani.
Februarie si martie 2015 sunt luni foarte active si pline de initiativa pentru Varsatori.
Aprilie, mai si iunie 2015 sunt luni creative, excelente pentru promovarea imaginii, a talentelor si a productiilor personale.
Iulie 2015 este aglomerat, stresant.
Decembrie 2015 te pune intr-o lumina favorabila.
Banii sunt pentru Varsatori un cuvant-cheie pe parcursul intregului an 2015. Jupiter, stapanul uneia dintre cele doua case financiare ale Varsatorului, se gaseste intr-o pozitie de forta pana in august 2015, iar apoi migreaza in cealalta casa financiara. Daca stii cum sa-ti joci cartile si cu cine sa te insotesti, poti avea castiguri importante in 2015.
Partea a doua a anului favorizeaza atragerea fondurilor (donatii, sponsorizari, burse, cadouri, accesare de resurse nerambursabile etc), retrocedarile, rambursarile si recuperarile, si aduce Varsatorilor avantaje in relatiile cu institutiile financiare.
Este nevoie insa de foarte multa luciditate in alegeri. Exista riscul de a te lasa sedus(a) de promisiuni/oferte ademenitoare, dar care te pot implica in situatii compromitatoare sau paguboase. Atentie mai ales in septembrie-octombrie 2015!
Viata sociala si personala in 2015
S-ar putea sa nu iti vina sa crezi ca ai toate raspunsurile la intrebari, dar anul acesta le vei avea la timpul potrivit. Daca vei cauta ajutor la cei din jur, nu vei fi in totalitate de acord cu acele sfaturi.
Prezenta Soarelui in zodia ta formeaza o cuadratura cu Saturn in zodia Scorpionului in luna Februarie, in timp ce Luna in zodia Racului se opune lui Venus in Capricorn. Ca urmare a acestui lucru, vei simti ca logica ta este diferita de cea a celorlalte persoane si totusi vei simti ca actiunile tale sunt justificate. Va trebui sa fii atent la actiunile intreprinse la inceputul acestui an, dar nici nu te vei multumi doar sa indeplinesti dorintele celor din jur.
Pe masura ce timpul trece, vei primi din ce in ce mai multe incurajari pentru solutiile tale mai neconventionale. Prietenii tai vor fi uimiti cand vor vedea ca sfaturile primite de la tine functioneaza cu adevarat. Asadar, daca este ceva ce vrei sa faci (in limitele ratiunii) si care nu se incadreaza in limitele intelepciunii conventionale, nu-l respinge din prima.
Saturn iese de sub influenta Scorpionului si intra sub cea a Sagetatorului la sfarsitul lunii Decembrie, moment in care vei beneficia mai mult decat ai crezut de pe urma intuitiei tale ridicate.

Dragostea in 2015 – Cupluri
Nu te agita prea mult in prima parte a anului daca vezi ca intre tine si persoana iubita nu merg lucrurile foarte bine. Venus se afla in zodia Capricornului in aceasta perioada, la fel ca multe alte semne zodiacale, dandu-ti de inteles ca trebuie sa fii mai practic/a.
Nu te vei simti foarte cooperativ/a si nu vei vrea sa faci compromisuri, dar iubitul/a ar cam vrea sa stie ca sunteti pe aceeasi pagina. Cu planeta Mercur care oscileaza intre zodia ta si zodia Pestilor, ai sansa sa iti exprimi propiile sentimente in timp ce tii cont si de cele ale persoanei iubite.
Cu putin efort din partea amandurora va veti sincroniza din nou. Nu veti fi intotdeauna de acord, dar gandurile voastre se completeaza unul pe celalalt.
Avand Soarele in zodia Gemenilor si Luna si planeta Marte in zodia Balantei la inceputul lunii Iunie, vei avea puterea sa faci doua voci opozante sa functioneze intr-o armonie perfecta pe care nu multi o vor intelege. Relatia ta merge bine si va continua astfel, dar nu te chinui prea mult sa iti dai seama cum functioneaza!

Cariera si bani in 2015
Anul acesta nu iti va fi foarte greu sa gandesti in afara conventionalului – nu ca ti-ar fi vreodata prea greu. De fapt, pentru tine, nu exista conventional. Inflacaratul Berbec poseda planeta Uranus in 2015, fiind strans legat si de zodia Pestilor cu influente din partea planetei Neptun, aproape asigurand ca solutiile tale pentru problemele de la munca vor trezi cateva pareri sceptice.
Din fericire pentru tine, Mercur se intalneste cu zodia Varsatorului si cea a Pestilor, osciland intre acestea pana la inceputul lunii Aprilie. In timp ce pentru unii aceasta reprezinta o perioada de stagnare, pe tine te ajuta. Atitudinea ta fata de munca este una pozitiva si toate ideile tale devin atractive celorlalti.
Situatia ta este, de asemenea, satisfacatoare, dar vei avea dificultati in a decide cum sa cheltuiesti acesti bani. Pe perioada lui 2015 nu vei sti daca sa pui bani deoparte sau daca sa ii cheltui pe toti, Uranus si Saturn alimentand acest conflict de interese.
Odata cu trecerea planetei Jupiter in zodia Leului la jumatatea lunii Iulie, dandu-ti de inteles ca trebuie sa iei o decizie in acest sens, vei hotara ca cel mai bine este sa faci 50 – 50.
Soarele din Sagetator formeaza un trigorn cu Luna din Berbec in Decembrie, urmata mai tarziu de o limitare a Soarelui si a planetei Venus in zodia Capricornului, lucru care va face ca decizia ta de a imparti resursele financiare intre cheltuieli si agoniseli sa fie una buna.
2015

ATMOSFERA GENERALA.
Se ştie că eşti un original prin modul tău mai altfel de a fi, şi acelaşi lucru îl vei arăta, din plin, şi anul acesta, pentru că tu te joci cu riscul de-a dreptul imprudent, fără să te temi de consecinţe, şi bine faci! Dacă nu ai avea curajul să te urci pe stânci fără măsuri de precauţie, dacă nu te-ai arunca în gol, cu convingerea că paraşuta se va deschide, dacă nu te-ai hazarda spre cele mai înalte piscuri cu siguranţă deplină în paşii tăi, nu ai reuşi nimic în viaţă, dar tocmai acest curaj nebunesc al tău e norocul pe care te poţi baza de fiecare dată. Eşti sigur pe tine şi pe şansa ta şi toate se vor aşeza la locul lor doar pentru că tu crezi cu tărie că eşti în siguranţă, că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun, că tot ce faci e bine, că eşti cel mai potrivit în toate acţiunile acestui an! Felicitări, rareori aşa curtaj de a te încrede în propriile forţe cu optimism debordant, dar tocmai această atitudine va fi cea care va genera cele mai interesante lucruri în viaţa ta în 2015. Nu te lăsa influenţat de cei din jur care se plâng întruna de orice, uită de cuvinte precum lipsuri, griji şi supărare, pentru că tu nu crezi în ele. Ai o atitudine îndrăzneaţă, jovială, deschisă, tonică, pozitivă, capabil să dăruieşti enorm din resursele tale pentru că eşti 100% sigur că dăruind vei primi înzecit! Oferi mult altora, în altruismul tău proverbial, şi o faci doar pentru a-i ridica pe e, fără să te raportezi niciodată la situaţia lor, fără a te pune cumva în locul lor, pentru că tu nu eşti ca ei! Fiecare cu norocul lui, îţ spui, şi fiecare cu propriile resurse de a-şi construi viaţa, ca atare eşti dispus să ajuţi pe alţii să depăşească piedicile vieţii prin exemplu personal, dar nu să le rezolvi tu lor problemele! Le arăţi că orice se poate prin gândire pozitivă şi o programare mentală în acelaşi ton, luându-l pe SE POATE în braţe! Tu crezi în fericire şi prosperitate, în sănătate şi succes, şi ele prind contur sub ochii tăi foarte repede pentru că le chemi şi le vezi deja instalate frumos în viaţa ta. Dacă şi ceilalţi vor să fie la fel, ar fi bine să-ţi urmeze exemplul, dar nu insista să le rezolvi tu lor problemele. Tu ai viaţa ta, bucură-te că e frumoasă şi plină!
Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 1 ianuarie - 18 februarie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Marte, Venus, Mercur şi Soarele - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral, ca de altfel fiecare început de an care îţi este dedicat.
Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta - ca atare poţi răsufla un pic uşurat că nu ai asemenea responsabilitate pe cap - totuşi, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi de un an foarte interesant. De exemplu, Jupiter se află, în primele 8 luni ale anului, în zodia diametral opusă ţie, şi de acolo e posibil să-ţi mai taie uneori avântul, să-ţi mai strice unele planuri, dar te pune astfel la încercare ca să arăţi că eşti capabil de orice, chiar şi când nu eşti foarte bine susţinut de astre. Gândeşte-te că asemenea opoziţie nu are loc oricând, ci odată la 12 ani, deci se poate vorbi de unul din cei mai ciudaţi ani din ultimul deceniu pentru tine. Jupiter în zodia diametral opusă cere mult de la tine, deci adună-ţi forţele şi demonstrează că eşti cel mai bun. Reuşita vine mai greu sub influenţa unui astfel de aspect, dar cu atât mai mare e satisfacţia când o obţii mai greu şi ai reuşit să-ţi păstrezi optimismul şi entuziasmul chiar şi în asemenea condiţii!
Începi anul cu Marte în zodia ta, lucru extrem de benefic pentru a porni în forţă proiecte de schimbare, de afirmare a personalităţii tale. Spiritul de iniţiativă, curajul de a crea, de a porni ceva nou şi măreţ, de a te exprima cu mai multă încredere trebuie să te însoţească încă din primele zile ale anului, ca s-o ţii la fel tot anul! Luna ianuarie este totuşi destul de capricioasă, pentru că au loc aspecte care te vizează direct. De exemplu, Uranus, guvernatorul tău, are un rol important anul acesta pe cer, formând unele aspecte cu totul speciale, unele din ele de-a dreptul unicat! Opoziţia dintre Uranus şi Nodul Nord este un aspect unic pentru toate zodiile, dar tu ai o relaţie mai specială cu Uranus, pentru că e planeta care te guvernează, ca atare tu eşti una dintre zodiile cele mai vizate de acest aspect. Viaţa multor Vărsători se poate schimba din cauza acestui aspect unic, undeva ori la graniţa dintre 2014-2015 sau în primele 3 luni ale lui 2015. Dacă visai la o viaţă complet nouă, la o mutare de proporţii, la un domeniu nou de explorat, la o decizie capitală prin care să treci într-o altă etapă de evoluţie, la o descătuşare de o mentalitate veche în care nu te mai regăseai, la o eliberare de un jug care te ţinea captiv, indiferent în ce plan se resimt ele, foloseşte din plin această configuraţie astrală care poate genera schimbări masive, de destin! O simplă decizie, o sclipire de geniu, un moment inspirat transmis de sus, din astral, te pot propulsa într-o altă lume, diferită de tot ce ai trăit sau gândit înainte. Ai curajul să iei decizii, chiar surprinzătoare, chiar riscante, chiar nebuneşti, pentru că tu oricum eşti o zodie care are reacţii originale! Vei mira pe multă lume prin alegerile făcute de tine, care îţi oferă o altă viziune asupra vieţii, asupra propriului destin şi asupra viitorului. E o schimbare de mentalitate, mai întâi, de optică, de strategie, de principii, de idealuri, şi dacă gândeşti altfel şi vrei altceva, e normal că şi acţionezi diferit decât înainte. Să nu te mire că vor exista multe piedici şi critici care îţi vor pune la încercare voinţa de schimbare: propriile temeri şi suspiciuni, rigiditatea unora, rigorile societăţii, legile scrise sau nescrise după care te-ai ghidat înainte, dar dacă tu ai luat această decizie, chiar dacă e ciudată şi riscantă, mergi pe această direcţie, cu încredere deplină că e spre binele tău. Şi aşa va fi!
Uranus în Berbec şi Saturn în Săgetător te vor susţine excelent din umbră ca ideile tale să se dezvolte şi să nască planuri măreţe şi de viitor, totul e să porneşti, să le dai drumul să se manifeste libere! Ultimii 2 ani şi ceva nu au fost deloc uşori pentru tine, fiind ţinut sub control de un Saturn mult prea capricios, dar acum, că scapi de sub strânsoarea lui Saturn, care părăseşte Scorpionul (doar pentru scurt timp, între iunie-septembrie, îi mai poate ţine pe loc pe Vărsătorii de final de zodie), prinzi alt elan spre marile tale scopuri, pentru că Saturn intră în Săgetător cel care îţi insuflă idealuri noi, vise îndrăzneţe şi creative, o viziune optimistă şi tonică asupra celui care devii de acum înainte. Ai vânt prielnic în pânze, ce se manifestă prin idei creatoare, planuri optimiste, energie şi curaj de a porni pe căi noi, deci foloseşte-te de aceste minunate daruri!
Dacă în primele şi ultimele 3 luni ale anului, deci la extremele lui 2015, Uranus, patronul tău zodiacal, va fi ţinut în corzi de severul Pluto, care te multe ori te va face să stai pe loc, să-ţi pui mai abitir ambiţia la treabă, să lupţi cu şi mai multă energie şi voinţă pentru scopurile tale, învăţând mereu ceva util pentru tine, totuşi, undeva între aceste extreme, lunile februarie-iulie sunt excelente, contrabalansând perfect greutăţile puse în cale de Pluto, pentru că acelaşi Uranus al tău va fi excelent susţinut prin trigon de Jupiter, semn că de fiecare dată vei găsi oamenii potriviţi care să te completeze sau să te îndrume, deci priveşte cu încredere la cei pe care îi admiri, la cei pe care îi iubeşti, la cei faţă de care simţi o anumită afinitate, pentru că ei sunt cei care te vor stimula cel mai bine! Sigur că tu poţi şi singur, dar pe perioada acestui superb trigon, extrem de rar de altfel, primeşti cele mai bune idei sau cele mai grozave stimulente de la cei care ţin la tine. Chiar dacă te ceartă sau te mai trag de mânecă, o fac tot spre binele tău şi tot pentru că te iubesc, cere-le deci ajutorul sau participarea. Ai dăruit şi încă dăruieşti necondiţionat şi fără limită, dar trebuie să ştii să şi primeşti, din când în când, de la ceilalţi.

IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.
Viaţa de cuplu este şi ea în centrul atenţiei, pentru că Jupiter se va afla în primele 8 luni în zona dedicată căsniciei, eveniment rarisim, de vreme ce Jupiter trece pe aici doar odată la 11-12 ani! Eşti deja obişnuit cu energia sa pozitivă încă de anul trecut, pentru că Jupiter a venit în vizită pe aici în vara lui 2014, dar nu te-ai bucurat prea mult de auspiciile sale pozitive de vreme ce a fost însoţit, până la final de 2014, de Luna Neagră. Acum ai scăpat de mica umbră nefastă şi Jupiter ar trebui să se manifeste mai liber şi mai intens, aprinzând iar motoarele vieţii de cuplu.
Totuşi luna ianuarie e cea mai tensionată, deoarece Marte şi Venus, în vizită prin zodia ta, intră în conflict cu Jupiter. Opoziţia generată de Marte s-a mai format, oarecum similar, ultima oară în mai 2003, deci nu e o stare pe care o trăieşti chiar an de an, e rară, tocmai de aceea nu trebuie privită superficial! Atmosfera se tensionează în cuplu, deci fă un efort să ţii sub control acest conflict, pentru că poţi descătuşa orgolii inutile, acuze dureroase, răutăţi ieftine, şi riscaţi să stricaţi atâtea lucruri care mergeau frumos. Mai bine ascultă şi ce are partenerul de spus, pentru că viaţa în doi e un permanent schimb de opinii, un tandem de energii, un dialog de sentimente, nici tu, nici partenerul nu sunteţi singuri în acest joc, ci reciprocitatea e obligatorie. Vorbeşti tu, celălalt ascultă, vorbeşte el, ascultă tu, şi aşa totul va evolua excelent spre acea stare de bine pe care Jupiter ar trebui să o instaleze în viaţa în doi!
Ceea ce eventual se mai dezechilibrează la început de an, se poate repara ca prin farmec în februarie-martie şi iunie-iulie când Venus îşi va lăsa amprenta drăgăstoasă şi pasională peste viaţa în doi, redresând ca prin farmec situaţia şi aprinzând focul lui Jupiter, cel generator de fericire, de iubire, de pasiune! Ca atare profită de perioada când Jupiter şi Venus îşi unesc forţele în mod fericit în zodii de foc, pentru că ele pot face acum minuni de care aveţi şi tu şi partenerul nevoie. Nu uita să foloseşti din belşug instrumentele de succes ale unei vieţi conjugale perfecte: să dăruieşti în continuare tot ce ai mai frumos în suflet, să vă fiţi alături la bine şi, mai ales, la greu, să arăţi compasiune şi înţelegere faţă de cel drag care are nevoie de tine, să aduci noutate în viaţa în doi, să deschizi căi complet noi pentru ca voi doi, împreună, să experimentaţi sentimente renăscute!

SERVICIU. CARIERA.
Culmea e că planul profesional nu mai e atât de important pentru tine. Cel puţin nu atât de important cât a fost în ultimii 2 ani cât timp prin zona carierei l-ai avut în vizită pe Saturn. Se presupune că ce era de aşezat, de redresat, de atins, s-a încheiat odată cu ieşirea lui Saturn din Scorpion, dar mai ai parte de un epilog, totuşi! Deşi Saturn s-a mutat în Săgetător la final de 2014, undeva între iunie-septembrie, el mai are ceva restanţe de rezolvat în Scorpion şi revine în zona carierei. E o revenire de bun augur, pentru că, între timp, Saturn s-a încărcat deja cu energia şi înţelepciunea Săgetătorului, cu modul lui mai tonic şi mai creativ de a lucra, semn că acum poate da o ultimă tuşă tabloului la care a lucrat în ultimii 2 ani, dar e o culoare complet diferită de cea în care a tot pictat pe perioada tranzitului lui Saturn prin Scorpion. Poate în perioada cât a intrat, un pic, în Săgetător, a găsit nişte soluţii noi la marile tale întrebări existenţiale, poate a învăţat ceva extrem de util care acum poate pune concret în practică în plan profesional, poate timp de câteva luni cât a luat lecţii de la Săgetător, a întredeschis o portiţă către viitor şi a văzut cam ce trebuie să faci tu de acum înainte, ceea ce nu a văzut şi pe perioada trecerii sale prin Scorpion, când a fost mult prea concentrat pe responsabilităţi şi greutăţi. Acum, cu o altă idee asupra viitorului spre care te îndrepţi, Saturn va şti să ia repede ultimele măsuri radicale prin care să te propulseze brusc spre o altă direcţie profesională.
Nu e exclus ca în această scurtă perioadă de câteva luni să se întâmple ce nu s-a schimbat între 2012-2015, ca atare aşteaptă cu interes şi deschidere acest intermezzo saturnian dintre iunie-septembrie, pentru că poate fi revelator, salvator, edificator pentru ceea ce reprezinţi tu în plan socio-profesional. Tot ce s-a clădit în aceşti ultimi 2 ani e marcant, te va caracteriza de acum o viaţă întreagă, dar ultima culoare o aduce retrogradarea lui Saturn care va încheia de fapt etapa maturizării tale profesionale. E un ultim examen înainte de a-ţi primi diploma de expert, de specialist, de bun profesionist, semn că ai trecut prin toate experienţele necesare nivelului la care ai ajuns. Acum meriţi cu adevărat felicitări, ţi-ai luat "licenţa" şi treci la etapa următoare, prin care pui în practică tot ce ai acumulat şi realizat în ultimii 2-3 ani!
Ai curaj să deschizi porţi noi şi în carieră, lasă-te atras de direcţii şi mai îndrăzneţe de explorat sau de cucerit, pentru că potenţialul tău e maxim! Cum ai văzut deja cât de multe poţi, ar fi păcat să te culci acum pe laurii victoriei şi să spui: gata, am ajuns unde am ajuns, de acum trebuie doar să mă bucur de roade! Nici vorbă: tu mai ai încă ambiţii mari, vise imense, şi deci trebuie să te arunci mai departe spre următoarea expediţie de cucerire, pentru că se poate şi mai bine şi mai mult! Ceea ce vei descoperi, învăţa sau construi în următorii 2-3 ani te va face să vrei şi mai mult de la tine, pentru că vrei şi poţi!

SFATURI.
E un an de tranzit între două lumi, între două direcţii, între două etaje diferite ale existenţei tale, cea de până mai ieri şi cea de mâine, şi, ca la orice punct de trecere, trebuie să priveşti spre trecut cu detaşare, recunoştinţă şi înţelepciune, şi spre viitor cu încredere, bucurie şi speranţă. Privind înapoi, poţi descoperi acum mai uşor ce anume te ţinea pe loc, de ce ai stat blocat atâţia ani, şi poţi rupe definitiv acele chingi care nu mai au nicio putere asupra ta. Numai de tine depinde să rupi zăgazul şi să eliberezi şuvoiul, pentru că ai acum în bagaj acel curaj nebun de care ai nevoie pentru un asemenea gest de răbufnire pentru a ieşi dintr-un regim de viaţă cu care nu mai eşti de acord! Numai de tine depinde să dezlegi acest nod, pentru că dacă nu ai acum acest curaj imens, vei rămâne captiv încă multă vreme într-o zonă din care nu răzbat decât neîmplinirile trecutului. Tu poţi enorm, dar nu poţi trece la acel nivel superior de evoluţie dacă te complaci în comoditatea unui trecut cu care eşti obişnuit. Nu e genul tău să stai într-o zonă călduţă şi pasivă, ci vrei o aventură nouă, iar anul acesta poate fi exact startul pe care îl aşteptai! Iubeşte şi lasă-te iubit, dăruieşte şi primeşte, permite celor care te iubesc să te completeze în tot ce faci. Tu poţi juca un rol major şi în viaţa altora, pentru că poţi fi pentru ei un exemplu de succes, o dovadă vie că se poate ieşi cu capul sus chiar şi din cele mai dificile situaţii. Dacă tu ai putut ieşi la lumină cu atâta forţă, pot şi alţii, deci fii tu eroul lor demn de urmat. Reuşita lor te face fericit şi pe tine!
Horoscop Urania pentru anul 2015

Pentru zodia Varsator 2015 este un an în care clădiţi lucruri temeinice, pe toate planurile. Munca vă va fi răsplătită, aşa cum aşteptaţi de multă vreme. Vă veţi maturiza şi schimba părerile altora despre voi. Totuşi, fără muncă nimic nu poate fi clădit şi să dureze. În general indecişi şi totusi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viaţa lor dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să iesiţi din anonimat, doriţi să demonstraţi că puteţi mai mult, şi sigur veţi reuşi, căci astrele vă călăuzesc. Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.
Unii Vărsatori care îşi aleg obiective serioase şi nu caută succesul imediat, pot să avanseze binişor, dacă acţionează cu diplomaţie. Există unele domenii în care chiar au şanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile şi activitatea mentală.
Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătăţeşte, începeţi să cunoasteţi persoane în care vă puneţi unele umbre de speranţă, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.
În plan social s-ar putea spune ca nimic nu iese din limitele normalului. Aveţi însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitaţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.
Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, câci tindeţi să hotărâţi singuri ce doriţi să faceţi. Nu îi va plăcea deloc însă acest lucru partenerului de viaţă. Nici părinţii nu vor fi încântaţi de atitudinea dumneavoastră. Important este totuşi să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu atunci când decideţi ceva în numele amândurora.
Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitaţi tratamentele “după ureche”, dar nici nu mergeţi la medic pentru cea mai mică migrenă!
Dragoste: Aveţi parte de multe momente magice anul acesta. Dacă sunteţi într-o relaţie vă veţi dezvolta împreună, nu veţi avea momente de plictiseală şi vă veţi simţi împliniţi. Cei singuri vor avea relaţii trecătoare, de distracţie, fără complicaţii. Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă ţine cont şi de sentimentele şi părerile partenerului.
Bani: Luna august va fi una productivă pentru nativii din Vărsător. oamenii vor vedea în tine un om extrem de ambiţios, care nu se dă bătut prea uşor. Înainte de 19 ianuarie, când Marte intră în conjuncţie cu Neptun, cu Luna şi Capricornul, lucrurile vor merge de minune pentru tine.
Sănătate: Ai acumulat stres până acum şi este momentul relaxării. Poţi slăbi din pricina stresului sau poţi avea dezechilibre hormonale, stări de oboseală. Puţin sport distractiv şi câteva analize de rutină ar trebui să te repună pe picioare.
avatar
Vasile Septimiu Opris
Admin

Mesaje : 594
Puncte : 1225
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/05/2012
Varsta : 42
Localizare : Oslo, Norway

Vezi profilul utilizatorului http://la-vita-e-bella.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum