La Vita È Bella ( L'originale )
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

ZODIA TAURULUI

In jos

ZODIA TAURULUI

Mesaj  Vasile Septimiu Opris la data de Joi Mai 21, 2015 11:27 am


Taurul in 2015

Pentru Tauri, anul 2015 se arata promitator in ceea ce priveste dragostea, caminul si proprietatile.
Prima parte a anului, pana in august 2015, avantajeaza in mod deosebit casa si familia Taurilor. Se poate sa te muti intr-o locuinta mai mare, sa construiesti, sa renovezi, sa redecorezi, sa inchiriezi profitabil etc.
In 2015 sunt de asteptat investitii imobiliare, achizitii de bunuri de folosinta indelungata si chiar de bunuri de patrimoniu.
Taurii se bucura de sprijinul parintilor si al clanului, familia prospera, in casa domneste o atmosfera de siguranta si optimism.
Se poate pune problema nasterii unui copil sau, daca ai deja copii, acestia pot fi un motiv de mandrie si multumire.
Relatiile Taurilor incep sa se relaxeze inca din preajma Craciunului 2014, dupa circa doi ani in care se poate sa fi fost mai reci, mai incordate sau supuse anumitor presiuni exterioare. Ameliorarea vizeaza atat relatiile de cuplu ale Taurilor, cat si relatiile de munca, de afaceri sau de prietenie.
Totusi, unele probleme mai pot reveni in atentie in iunie-septembrie 2015, pentru a fi definitiv solutionate sau clarificate.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in casa iubirii Taurului, fagaduindu-ti douasprezece luni incitante, pasionale, bogate in plan emotional si erotic.
In cariera, in 2015 s-ar putea sa apara necesitatea de a lua unele decizii, dar va trebui sa o faci cu rabdare si grija.
Sanatatea Taurului trebuie monitorizata: atentie in martie-aprilie si in septembrie-decembrie 2015 (chiar daca incepand din august pari sa dispui de mai multa energie).
iubirea in 2015:

In 2014 ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa relatiilor Taurului, tranzit care a inceput in 2012. Ultimii ani au fost probabil mai apasatori sau mai solicitanti si trebuie sa se fi lasat cu concluzii, lectii sau intamplari remarcabile pentru viata de cuplu a Taurilor.
Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.
Starnite de trecerea lui Venus si a lui Marte prin Taur, lunile martie si aprilie 2015 sunt zburdalnice si infocate, putandu-se solda cu aventuri galante, dar si cu peripetii si momente de pierdere a controlului.
Saturn revine in casa relatiilor Taurului la jumatatea lui iunie 2015, pentru inca trei luni mai sobre, in care pune punctul pe i sau finalizeaza ceva ce ramasese nefinalizat la trecerea precedenta.
In timpul acesta, are loc un alt eveniment astral de mare insemnatate pentru viata sentimentala a Taurilor: pe 11 august 2015 Jupiter, Marele Benefic, intra in casa dragostei Taurului, unde va sta pana in august 2016.
Incepand din 11 august, si mai ales dupa plecarea definitiva a lui Saturn din casa relatiilor Taurului (pe 16 septembrie 2015), atitudinea ta este marcata de senzualitate si romantism, de un apetit sexual robust si o inclinare catre flirt si placeri.
In plus, Jupiter e mester in a-ti crea conjuncturi favorabile nasterii unei noi iubiri...
Octombrie si prima decada din noiembrie 2015 formeaza o perioada fierbinte, cea mai fierbinte din an: langa Jupiter, in casa dragostei Taurului apar Venus, planeta iubirii si a seductiei, si Marte, planeta dorintei si a cuceririi. O adevarata bomba erotica. Ai grija, sa nu te ranesti daca explodeaza!
horoscopul profesiei si al banilor

Cariera Taurilor trece in 2015 printr-un proces de reconsiderare a prioritatilor sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi.
Ciclurile retrogradarii lui Mercur se produc in casele vocationale ale Taurului: casa pozitiei si a renumelui, casa muncii si una dintre casele banilor.
Pe langa faptul ca este stapanul acestei case a banilor Taurului, Mercur este legat de intelect, informatie, comunicare, documente, negocieri, calcule, drumuri, schimburi (inclusiv comerciale). Prin urmare, profesia si banii Taurilor vor avea in mod strans de-a face cu aceste domenii.
Se recomanda multa atentie in luarea deciziilor, mai ales in perioadele 5 ianuarie - 13 martie, 1 mai - 8 iulie si 27 august - 2 noiembrie 2015.
Stapanul casei carierei Taurului, Saturn, intra in cealalta casa a banilor Taurului, unde va sta intre 23 decembrie 2014 si 20 decembrie 2017, cu o mica exceptie in vara lui 2015, cand se va intoarce in casa relatiilor Taurului, spre a definitiva anumite lucruri legate de asocieri, colaborari sau interactiunea dintre cuplu si profesie (15 iunie - 18 septembrie 2015).
De acum inainte, Saturn va avea mult timp de-a face cu finantele Taurului, mai ales in ceea ce priveste afacerile, investitiile, imprumuturile, recuperarile, mostenirile, patrimoniul conjugal si partajele, precum si in ceea ce priveste interactiunile cu bancile si alte institutii financiare.
Saturn nu este o planeta comoda si-ti poate aduce anumite frustrari si restrictii in anii ce vin. Dar Saturn este un mare maestru al organizarii si al strategiilor financiare si-i poate ajuta pe cei intelepti si rabdatori sa cladeasca averi durabile.
Bunele relatii pe care le are Saturn cu Jupiter si cu Uranus in primele cinci luni si jumatate ale anului 2015 favorizeaza profitul si investitiile Taurilor.
Viata sociala si personala in 2015
La inceputul acestui an iti vei dori sa fii mai mult singur/a. Ai multe pe cap, si desi vei avea cateva zile de ajutor din partea apropiatilor vei fi mai mult pierdut in propriile ganduri.Cu toate acestea, aceste ganduri se vor disipa rapid si pofta de viata iti va reveni.
Din nefericire, pana vei ajunge la aceasta stare de echilibru, planurile dintre tine si persoanele din jurul tau ar putea intra in conflict, ducand la un sentiment de frustrare care insa nu va tine mult timp. Eclipsa inelara de Soare din 29 Aprilie ar trebui sa aduca vietii tale sociale si personale un ritm placut si constant. Venirea verii va aduce cu ea o perioada de sincronizare a gandurilor si actiunilor tale, fapt ce iti va permite sa te concentrezi pe lucrurile importante din viata ta, in acelasi timp oferindu-ti sansa de a iesi si de a te distra alaturi de prietenii tai.
Acest echilibru va avea de suferit la sfarsitul lunii Noiembrie din cauza unui prieten sau al unei rude, dar nu te lasi influentat/a de acest fapt.

Dragostea in 2015 – Cupluri
Din fericire, izolarea de care vei avea parte la inceputul anului nu se aplica si in cadrul relatiilor tale. De fapt, semnele arata ca vrei sa imparti momentele speciale cu persoana iubita din viata ta, mai ales ideile si conceptele. Ceva dintr-o carte sau din mediul online care te-a facut curios ar putea instiga conversatii placute alaturi de partener/a.
S-ar putea, de asemenea, sa te focusezi atat pe aspectele pozitive cat si pe cele negative ale familiei persoanei iubite. Intrarea Lunii in zodia Balantei in luna Februarie va aduce cu sine o perioada de dezechilibru in relatia ta.
Pana in Aprilie, un lucru pe care l-ai neglijat, cum ar fi o factura sau unele planuri de viitor, vor reveni in prim plan, in timp ce relatia ta va trece pe plan secund. Este posibil sa ai impresia ca relatia nu mai e ca la inceput, insa e doar o perceptie falsa.
Lucrand impreuna cu partenerul/a pentru a atinge acelasi tel nu va fi in van, iar pana la sfarsitul anului relatia va reveni la normal si va veti bucura din nou de intimitatea cuplului.

Dragostea in 2015 – Persoane fara partener
Oportunitatile pentru a incepe o noua relatie sunt de partea ta, dar s-ar putea sa nu fie atat de evidente pe cat te-ai astepta. Va trebui sa fii foarte atent/a in primele luni ale acestui an, desi in luna Aprilie intalnirile tale vor fi cu siguranta mai interesante si energice.
Desi mentinerea unei impresii pozitive este foarte importanta, odata cu venirea verii si intrarea lui Venus in zodia Racului, vei vedea ca te poti relaxa si poti fi tu insuti/insati. La sfarsitul lunii Iulie - inceputul lunii August se vor crea unele momente propice inceperii unei relatii. Intalnirile din aceasta perioada iti vor creste nivelul de energie si te vor face sa fii mai fericit/a chiar si in momentele in care starea ta nu este tocmai una buna.
Prezenta Scorpionului in zodia ta va genera mai multe posibilitati a inceperii unei relatii si pe parcursul toamnei, lucru care ar putea oferi, cel putin, un partener semi stabil pentru a petrece perioada sarbatorilor de iarna.

Cariera si bani in 2015
Experimentarea nu este o idee buna pentru tine atunci cand vine vorba de a manipula banii intr-un mod intelept. Investitile nu ar trebui sa fie exagerate si ar fi mai bine pentru tine daca ai mentine un profil scazut, daca esti angajat/a in prezent.
Daca inca esti in cautarea job-ului perfect,inceputul anului nu va fi propice pentru a te stabili asupra unui job anume, ci mai degraba va capata un curs incurcat care va aduce vietii tale o schimbare neasteptata.
In timpul perioadei dinaintea Eclipsei partiale de Soare din 23 Octombrie viata ta se va limita la o serie de sarcini si procese care se vor acumula incet pana la aceasta data, cand vei beneficia de pe urma unui eveniment neanticipat.
Pana la acest moment, tot ceea ce tine de munca si bani poate deveni frustrant, dar vei primi indicii in timpul anului cum ca esti intr-o urcare lina dar sigura spre „varf”, nestiind totusi ce te asteapta la finalul acestei perioade.
Odata ce ai ajuns acolo, toata lumea, inclusiv tu, va recunoaste acest succes ca fiind pozitiv si benefic. Intrebarea: „ A fost acesta intr-adevar scopul meu?” nu va ramane fara raspuns pentru mult timp!
2015

ATMOSFERA GENERALA.
E un an în care ţi se cere mult curaj să schimbi macazul, nu pentru a lăsa în urmă trecutul şi a uita ce ai construit până acum, ci pentru a face un mare salt înainte, pentru tine! Schimbarea aduce o etapă nouă de viaţă, superioară celei anterioare, ca atare se poate spune că se naşte alt om în interiorul tău, cu alte planuri, cu alte vise, cu altă misiune de îndeplinit. Gândeşte-te că eşti permanent susţinut în acest proces de înălţare, ca atare foloseşte-te de energia, de curajul, de determinarea cu care eşti înzestrat, pentru că reuşeşti fără doar şi poate! Rupe-te de cel care erai înainte, urcă o treaptă mai sus - sau dacă stai pe acelaşi nivel, măcar ridică-te pe vârfuri - şi ai să vezi viaţa de la un nivel superior. E un an în care poţi atinge ţeluri mai înalte ca oricând, poţi face paşi imenşi, poate chiar cu câteva etape mai sus sau mai în faţă, deci valorifică acest elan fantastic, ca pe un vânt prielnic din spate! Chiar dacă nu ai încă un ţel foarte bine definit, mergi mai departe, cu capul sus şi ochii ţintă la orizont, pentru că ascensiunea e sigură şi se va arăta uşor şi scopul! În tot acest timp va trebui să te gândeşti şi la omul de lângă tine, cel care te completează, pentru că aştepţi şi de la el o atitudine nouă. Că e vorba de un cu totul alt partener decât până acum sau doar un partener diferit prin faptul că şi el se schimbă şi evoluează alături de tine, privind la el vei remarca surprins schimbarea. Se schimbă decorul, se schimbă cărarea de mers, se schimbă companionul sau susţinătorul, deci e clar că ţi se schimbă viaţa!
Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 17 martie - 21 mai, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Venus, Marte, Soarele şi Mercur - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Venus, propria ta planetă guvernantă aici, în casa proprie, în martie-aprilie, deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval când primeşti idei, inspiraţie şi energie din belşug.
Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta, ca atare poţi răsufla un pic uşurat că nu ai asemenea responsabilitate pe cap, totuşi, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi de un an interesant. De exemplu, Saturn se mai întoarce pentru scurt timp în zodia pe care a traversat-o lent în ultimii 2 ani, astfel încât, între iunie-septembrie, mai are ceva de rezolvat în Scorpion, în zodia diametral opusă, loc prin care a mai trecut şi prin toamna lui 2014. Când credeai şi tu că ai scăpat de Saturn care ţi-a pus multe beţe în roate şi te-a supus multor probe de încercare în ultimii 2 ani, iată că mai are totuşi un mic accent de pus peste viaţa ta, mai ales în viaţa de cuplu. Au rămas pesemne unele aspecte nerezolvate şi se întoarce ori pentru a le mai bulversa odată ca să iei ultimele măsuri, ori pentru a le analiza încă o dată, acum, cu alţi ochi, după ce s-a încărcat un pic de energia spirituală, profundă şi înţeleaptă a Săgetătorului, acum s-ar putea să găseşti cu totul alte soluţii decât la final de 2014!
Mutarea lui Jupiter în Fecioară în luna august - zodie pe care o va traversa apoi lent până prin septembrie 2016 - îţi este un excelent aliat. Nu şi pe perioada cât se află în zodia Leului, pentru că de acolo îţi mai strică ţie unele planuri, mai exagerează unele trăiri sau emoţii, te face să te comporţi adeseori aşa cum nici ţie nu-ţi place să fii: mai orgolios, mai capricios, mai dornic să fii ascultat necondiţionat… Totuşi, după ce Jupiter intră în Fecioară, o zodie de pământ, ca şi a ta, îţi trimite un trigon benefic, de susţinere, de încurajare, îţi va reaprinde visele, îţi va încărca gândurile şi ideile cu un potenţial major de materializare îţi va da din nou ambiţie şi voinţă. Poţi profita din plin de acest impuls foarte practic de la Jupiter. Cu Pluto şi el într-o zodie de pământ, poţi spune că primeşti multe ajutoare astrale ca să-ţi pui în practică ideile şi a-ţi materializa visele!

IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.
Jupiter şi Venus îşi vor uni forţele de câteva ori pe parcursul anului: odată prin trigon în luna martie, a doua oară în iunie-iulie, când cele două se vor întâlni prin conjuncţie în Leu, şi a doua oară în octombrie, când va mai avea loc o conjuncţie între Venus şi Jupiter, de data aceasta într-o zonă mult mai profitabilă pentru tine, în Fecioara, oferindu-ţi auspicii extrem de norocoase pe multe planuri, dar mai ales în viaţa ta personală, afectivă, familială, sentimentală.
Ceea ce trebuie să-ţi atragă în mod special atenţia e felul în care zona iubirii concentrează anul acesta cele mai interesante energii astrale. Pe de o parte, e vorba de tranzitul Lunii Negre prin zona dedicată iubirii pe harta ta, până prin august, ceea ce face ca primele 8 luni ale anului să nu fie tocmai simple pentru inima ta. Suspiciunea, teama de eşec, senzaţia că nu cunoşti sau nu controlezi tot în iubire, impresii greşite cu privire la intenţiile partenerului, sunt ghimpi neplăcuţi care ţi se vor înfige în inimă acum, ca atare trebuie să lupţi cu aceste emoţii negative, pentru că pot strica atmosfera romantică la care visezi. Mai bine zis, e o perioadă în care numai dragoste nu se poate numi ceea ce simţi, pentru că ori tu trimiţi spre cel drag numai săgeţi critice şi suspicioase, poate aruncându-i în spate vini de care nici nu se face vinovat (ca atare, cam exagerezi cu critica), ori îţi asumi toate vinile pământului, găsindu-ţi defecte şi greşeli pe care nici măcar nu le-ai comis. Din mintea ta vine acum un aer neprielnic iubirii, pentru că prea le diseci pe toate în detaliu, prea cauţi chichiţe peste tot şi dacă sapi neapărat, tot dai peste ceva, dar nu neapărat peste o comoară! Evită să fii exagerat de critic şi de cârcotaş cu persoana iubită, altfel îţi tai singur creanga de sub picioare. Cu asemenea inamic în preajma inimii, ca Luna Neagră (şi e un tranzit extrem de rar, ultima sa vizită pe aici a fost în 2006), te poţi aştepta la suficiente momente dificile în plan sentimental, la suferinţe, la decepţii, la scenarii cu tentă pesimistă. Poate mai ales în ianuarie-februarie, când treci printr-un moment fragil în care un vis se poate nărui sau poate e doar o discuţie extrem de matură cu cel drag ca să vă lămuriţi mai bine dacă sunteţi sau nu pe aceeaşi lungime de undă. Deşi sună panicard, poate fi un moment bun pentru acele relaţii în care plana iluzia şi minciuna, căci era recomandabilă o trezire la realitate de acest gen, chiar şi dureroasă fiind, ca să nu clădiţi mai departe ceva bazat pe incertitudine şi frică.
Pe când Luna Neagră părăseşte zona iubirii de pe harta ta, adică Fecioara, tot aici dau buzna alte două elemente astrologice mult aşteptate. Jupiter intră în Fecioară în august, iar mai apoi, în octombrie, vine aici şi Nodul Nord, cerând o mai mare concentrare a tuturor resurselor tale asupra iubirii! Pentru doar câteva zile din luna august, aici se vor afla şi Luna Neagră şi Jupiter, ca atare această lună poate avea o conotaţie cu totul specială pentru planul sentimental, deci trebuie să-i acorzi o atenţie sporită. Luna Neagră a şubrezit destule în iubire, dar vine, cu alură de salvator, Jupiter ca să consolideze. Tot ce a fost fragil şi negativ pe perioada trecerii Lunii Negre pe aici va fi remediat şi reconstruit de bunul prieten Jupiter, ca atare profită mai ales de luna august pentru a privi lucid şi detaşat iubirea, nu prin prisma pasiunii şi a emoţiilor, pentru că numai de acolo, din mintea ta clară şi organizată, se pot ivi acum cele mai înţelepte îndrumări pentru a salva sau a relansa situaţia. Prin faptul că aici vin două elemente a căror vizită este extrem de rară - Jupiter nu a mai trecut prin zona iubirii, în cazul tău, din 2004-2005 , iar Nodul Nord de prin 1997 - trebuie să înţelegi importanta acestor aspecte şi să le priveşti cu încredere că au rolul de a instala în viaţa ta sentimentală stabilitatea, oferind bazele unui dialog matur, unor decizii înţelepte şi bine gândite, unei analize la rece a drumului pe care trebuie să mergeţi voi doi. Se poate spune că e un moment unic, nu ai mai avut vreodată parte de un tranzit simultan al acestor două energii astrale prin acelaşi sector al cerului, semn că pentru voi, Taurii, e vremea marilor iubiri, a interesului sporit pentru a cuceri şi păstra pe cineva, pentru a găsi pe cel cu care vă vedeţi mai apoi toată viaţa, pentru a face paşi mari spre etapele următoare, mult mai clare şi bine definite în iubire, pentru a dezvolta calm şi lent o relaţie stabilă şi frumoasă. Cei care nu şi-au găsit până acum iubirea, o pot aştepta începând cu finalul de 2015 - şi mai apoi şi mare parte din 2016 - pentru că la orizont se vede o configuraţie cu totul şi cu totul specială pentru iubiri adevărate, profunde, de viitor, de destin! Cum, prin octombrie-noiembrie, şi Venus îşi lasă amprenta norocoasă în această atmosferă, poţi vorbi de un final de an apoteotic pentru iubire, când poţi avea parte de surprize uimitoare sau de decizii rarisime pentru tine şi cel drag!
În căsnicie nu s-ar zice că se anunţă evenimente ieşite din comun, poate doar pe perioada cât Saturn retrogradează în Scorpion, între iunie-septembrie, te mai poţi aştepta la o schimbare de registru. De fapt, nici nu e o schimbare, pentru că Saturn a tot influenţat acest sector al vieţii tale în ultimii 2 ani şi ceva, acum fiind doar un fel de retrospectivă a evenimentelor care au marcat această etapă de viaţă. Revenind încă puţin aici, e semn că a rămas ceva neterminat, nerezolvat, neasumat şi merită să priveşti în profunzime la tot ce a lăsat Saturn în urma lui. E ca acel examen pe care îi dai la câteva luni după ce ţi-ai terminat studiile, ca să arăţi ce ţi-a rămas în minte, ce ai acumulat, ce ai învăţat în tot acest timp, deci pregăteşte-te să extragi concluzii de care te vei putea folosi poate toată viaţa. Tot ce ai învăţat despre viaţa în doi, în ultimii ani, îşi va arăta de acum efectele şi beneficiile!

SERVICIU. CARIERA.
Încă de anul trecut eşti foarte concentrat pe rolul tău la serviciu, asumându-ţi cu maximă seriozitate sarcinile care îţi revin. Nu faci nimic la voia întâmplării, ci cântăreşti bine fiece decizie la locul de muncă. Începutul de an te pune în faţa unor întrebări, la care trebuie să dai nişte răspunsuri, de aceea ar fi bine să eviţi deciziile bruşte, ca nu cumva să regreţi că te-ai pripit. Sunt momente când ai impresia că în jurul tău s-au adunat numai inamici, numai critici, care te judecă întruna cu ton ridicat, dar nu exagera: nimeni nu are nimic cu tine! Ţi se pun la îndoială, uneori, cunoştinţele sau performanţa, unii nu au încredere că deţii experienţa necesară pentru a te descurca într-o poziţie decizională, dar aici contează ce simţi tu, nu ce spun ceilalţi. Din invidie sau din egoism, unii ar putea să arunce critici pe umerii tăi, chiar şi fără să le meriţi, ca atare nu ar trebui să te iei după ce auzi, mai ales după zvonuri şi bârfe, ci mai bine îţi confrunţi rivalii faţă în faţă, ca măcar să aibă curajul răspunderii.
În primele două luni ale anului are loc un aspect unicat în viaţa ta, când s-ar putea ca întrebarea cea mai dificilă care te apasă să se lege de viitorul locului tău de muncă. Poate nu e foarte sigur, poate nu e în acord cu ceea ce doreşti tu, de aceea începi să te întrebi foarte serios dacă te vezi făcând acelaşi lucru toată viaţa, dacă este jobul sau ocupaţia pe care chiar o doreai şi s-ar putea să nu fii tocmai mulţumit de concluziile la care ajungi. În sinea ta, parcă ai dori altceva, să fii mai liber, să porneşti pe un drum pe cont propriu, şi, dacă ţi-ai pregătit deja terenul în acest sens încă din 2014, tot acum poate fi momentul culminant al unei demisii, al unei alegeri curajoase, al unui start pe un drum complet independent, pentru că simţi că tu ai multe de spus sau de făcut şi nu poţi rămâne la actualul loc de muncă. Dacă nu te mai simţi în largul tău la jobul actual, gândeşte-te încotro ai vrea să porneşti.
Dacă nu faci chiar acum schimbarea de macaz, măcar gândeşte-te serios la asta! Momentul este benefic unei analize retroactive, extrem de profundă, care să te stimuleze să porneşti, acum sau foarte curând, spre cu totul altă cale. Deocamdată ţi-e puţin frică, dar vrei schimbarea, şi păstrezi această dorinţă în adâncul sufletului cu speranţa că va veni şi ziua să o materializezi. Poate mai ai de învăţat, şi trecerea lui Saturn prin Săgetător anul acesta poate fi un bun profesor pentru tine. Nu abandona, ideea e bună, totul e să apară şi condiţiile prielnice schimbării! Deşi, la cum stau lucrurile chiar în primele luni ale anului, s-ar spune că schimbarea să aibă loc tot acum, de parcă ai prinde un vânt prielnic ce te încurajează să nu mai aştepţi, să îţi iei inima în dinţi şi să porneşti în direcţia cea nouă şi îndrăzneaţă!
Viitorul tău arată altfel, privit din acest unghi, ca atare profită de tranzitul lui Marte prin zona carierei chiar la începutul anului, în ianuarie. Măcar să iei avânt influenţat de ideea de pornire, dacă nu s-o şi pui în aplicare, pentru că eşti motivat de această perspectivă incitantă şi promiţătoare, încât nu ar trebui s-o amâni! Dacă tu simţi că 2015 e momentul schimbărilor profesionale majore - şi chiar e! - ai curajul să faci pasul cel mare, în ciuda piedicilor, îndoielilor, stării de indecizie, sau chiar încercării unora de a te descuraja. Pentru tine ar fi un salt fantastic înainte şi mai sus, deci lasă temerile şi nesiguranţa la o parte şi alege o nouă cale!
Dacă nu faci schimbarea chiar la început de an, când eşti atât de stimulat de astre s-o faci, s-ar putea ca, după luna august, după ce Luna Neagră va intra în zona locului de muncă, să nu mai fii la fel de hotărât, să te temi de asemenea decizii, să stai mai mult în cumpănă între a o face sau a nu o mai face, deci ai curajul imediat, dacă simţi că nu mai poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte! Gândeşte-te că o configuraţie ca cea de acum nu ai mai avut de prin 1996, ca atare rareori ai ocazia de a lua decizii atât de importante cu privire la viitorul tău profesional. Poate fi chiar vorba de o întâlnire cu vocaţia ta, pentru că descoperi că există şi profesii care te ung la suflet, care oferă satisfacţie interioară şi plăcere de a lucra, depăşind faza obligaţiilor asumate. Dacă simţi că doreşti altceva, ca pentru sufletul tău, poate şi cu un oarecare conţinut artistic, ce implică valorificarea unui talent - dans, muzică, sport - merită să te gândeşti să-ţi urmezi chemarea, pentru că nu se ştie cât de des, în viaţă, auzi chemarea!

SFATURI.
Dacă realitatea din jurul tău nu e pe placul tău - nu neapărat pentru că tu ai trece prin momente dificile ci mai degrabă pentru că nimereşti într-un anturaj ce te trage înapoi, te oboseşte cu poveşti triste, te monopolizează cu griji şi lipsuri - încearcă să evadezi din această lume urâtă în care nu te regăseşti şi în care nu evoluezi. Caută una în care să te simţi liber. Chiar dacă e doar o lume imaginară, chiar dacă eşti conştient că viaţa nu e întotdeauna amuzantă şi roz, aşa ca în visele tale, încearcă să rămâi o vreme refugiat acolo, în lumea ta, nu coborî pe pământ, pentru că influenţele nefaste din jur te îţi blochează urcuşul de ceea ce alţii numesc necazuri. Tu nu le numeşti aşa, tu nu ai parte de ele pe parcursul anului, deoarece reuşeşti să păstrezi o atitudine naiv de optimistă, ca de copil lipsit de griji care crede cu tărie că orice hop poate fi trecut şi orice motiv de supărare poate fi şters cu un zâmbet şi o glumă. Cât timp tu ai această atitudine iluzorie, dar frumoasă, cât timp iubeşti cu pasiune viaţa şi, dacă mai ai şi norocul, de a-ţi canaliza energia spre un domeniu atractiv în care să investeşti energie, viaţa ta va fi un continuu motiv de bucurie şi veselie. Păstrează acest tonus pozitiv orice ar fi, pentru că el va genera numai lucruri minunate în jurul tău. Nu te lua după cei care te vor privi ca pe un visător notoriu care trăieşte în sfere înalte. Ei şi ce? E lumea ta, e frumoasă aşa, crezi în ea, deci construieşte-o cu încredere aşa cum îţi place fără să asculţi ce spun ceilalţi. Cu o astfel de atitudine mereu ferice, tu eşti cel câştigat, nu cei care consideră că lumea lor tristă, grea şi realistă e cea adevărată. Cine spune asta?!

Horoscop Urania pentru anul 2015

Anul 2015 este unul bun pentru nativul Taur care îşi poate căuta o nouă direcţie în orice sector al vieţii este necesar. Mental este pregătit, mai trebuie să acţioneze. Soarele şi Luna sunt în Taur la începutul anului, iar Aprilie şi Mai sunt favorabile planurilor tale. Anul 2015 este excelent pentru demararea unor acţiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu conteazâ, atata timp cât studiile vâ pot aduce avantaje. Lunile de maximâ iniţiativă şi eficienţă sunt august şi septembrie.
Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Faceţi planuri noi, se nasc speranţe şi mai mari în sufletul dumneavoastră şi priviţi cu multă încredere spre viitor.
Vă simtiţi liber în tot ce faceţi, nu aveţi limite sau restricţii şi vă manifestaţi după propria voinţă, independent şi încrezător în propriile acţiuni. Primiţi sfaturi de la persoane competente în activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care vă vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.
Pe plan financiar, 2015 este un an generos. În mod sigur nu rămâneţi cu buzunarul gol. Dacă ştiţi că meritaţi, puteţi chiar să cereţi o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveţi şanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.
În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veţi intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiaţi pentru a fi sprijiniţi. Veţi lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbaţi şi persoane mai în vârstă.
Şansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriţi, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai uşor la consens.
Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problema anterioară putând fi depăşită cu succes. Vă îmbunatăţiţi modul de alimentaţie, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.
Dragoste: Nu forţa nota în cazul relaţiilor de amiciţie pentru a nu da naştere bârfelor. Din luna Martie pot întâlni persoane alături de care să evolueze promiţător. Relaţiile care scârţâie se pot termina acum. Taurul va avea perioade de maturizare afectivă. După data de 11 august sunt mari şanse să întâlneşti pe cineva potrivit, alături de care să trăieşti o dragoste plină de pasiune.
Bani: Dacă eşti interesat de schimbări în carieră sau schimbarea locului de muncă, 2015 îţi poate oferi momentele perfecte pentru asta. deşi eşti sigur pe tine ar fi bine să analizezi toate situaţiile. 2015 este un an bun din punct de vedere financiar şi profesional pentru Taur, ba chiar unul de lux am putea spune.
Sănătate: Cei mai sensibili nativi pot răci mai uşor în sezonul rece, puţină atenţie nu ar strica. Atenţie şi la alimentaţie. Taurii trebuie să schimbe acel ceva care îi ţine pe loc emoţional. Gândirea pozitivă şi debarasarea de negativism poate fi un pas important înainte.
avatar
Vasile Septimiu Opris
Admin

Mesaje : 594
Puncte : 1225
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/05/2012
Varsta : 42
Localizare : Oslo, Norway

Vezi profilul utilizatorului http://la-vita-e-bella.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum